Οι τιμές του eshop ισχύουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ηλεκτρονικές παραγγελίες.
Βιοτεχνία-Εκθετήριο Λεωφ. Σπατών 40, Γέρακας, 15344, 210-3246612 - Κατάστημα Θησέως 12-14 Σύνταγμα, 10562, 210-3242384

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Αν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί μεταλλοτυπία, στα είδη που αυτό είναι εφικτό, και δεν έχουμε τυπώσει ξανά για εσάς θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

 

1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΥΠΩΘΕΙ

  • Θα χρειαστούμε σε ηλεκτρονική μορφή το λογότυπο σας μέσω email (pangerg@otenet.gr) ή viber (6987764806)


2) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΣΑΣ

  • Το έμπειρο τμήμα μας θα ελέγξει το σχέδιο που επιθυμείτε να τυπωθεί και θα σας ενημερώσει για την καταλληλότητα του έτσι ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

3) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

  • Μόλις συμφωνήσουμε στο ακριβές σχέδιο που επιθυμείτε και μπορεί να τυπωθεί θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά κάποιο δείγμα (εικόνα) του πως θα φαίνεται το λογότυπο σας στο/στα είδος/είδη που έχετε επιλέξει να τυπωθεί.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1) Η διαδικασία κατασκευής του κλισέ μαγνησίου (μέταλλο με λογότυπο που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση) χρειάζεται έως και 15 ημέρες από την στιγμή που καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο και κατατεθεί μια προκαταβολή αξίας 50% της παραγγελίας.

2) Ανάλογα τα είδη που θα χρειαστείτε να τυπώσετε υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν παραπάνω από 1 κλισέ (έχει να κάνει με τα μεγέθη των ειδών που επιλέγετε, π.χ. το κλισέ που θα κατασκευαστεί για ένα μικρό κουτί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη τσάντα)

3) Υπάρχει ένα κόστος για την δημιουργία του κλισέ το οποίο αναλύεται παρακάτω:

Αν χρειαστείτε 1 κλισέ το κόστος είναι 35€ + ΦΠΑ
Αν χρειαστείτε 2 κλισέ το κόστος είναι 60€ + ΦΠΑ
Αν χρειαστείτε 3 κλισέ το κόστος είναι 85€ + ΦΠΑ

Αυτό το κόστος είναι εφάπαξ και δεν το χρεώνεστε στις επόμενες, επαναληπτικές παραγγελίες. Τα κλισέ, σας ανήκουν και μπορείτε να μας τα ζητήσετε ανά πάσα στιγμή.

4) Το επιπλέον κόστος που προστίθεται από εκεί και πέρα σε παραγγελίες με τύπωμα είναι 0,14€ + ΦΠΑ ανά τεμάχιο από την αρχική τους τιμή.


*Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών κατασκευής κλισέ και εκτύπωσης αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Back to top